Investeren in vastgoed zonder zorgen

Je overweegt om te investeren in vastgoed, maar hebt te weinig tijd en kennis om hier mee aan de slag te gaan? Of je zoekt een betrouwbare partner die je iedere stap van de weg begeleidt en ondersteunt? Welkom bij Estero.

Veelgestelde vragen bij het investeren in vastgoed

Hoeveel budget voorzie ik voor de aankoop van investeringsvastgoed? Op hoeveel rendement mag ik rekenen? Ga ik overspoeld worden met zorgen? Estero staat je bij met raad en daad gedurende het volledige proces.

Het is ons doel je maximaal te adviseren en te begeleiden naar een betrouwbare vastgoedinvestering die je een maximaal rendement en een mooie meerwaarde opbrengt.

Hoe we jou helpen investeren?

Een betrouwbare vastgoedinvestering start met het in kaart brengen van je wensen, budget en verwachtingen.

Estero - Investeren

Analyse van je verwachtingen, wensen en mogelijkheden

Samen met jou stelt Estero jouw uniek investeringsprofiel op. We schetsen een duidelijk beeld van je wensen, verwachtingen en mogelijkheden om te investeren in vastgoed voor verhuur.

Jouw investeringspand op maat

Aan de hand van deze persoonlijke investeringsanalyse zoeken we voor jou naar het juiste pand. Hierbij houden we rekening met alle parameters die nodig zijn voor het realiseren van een maximaal rendement en een toekomstige meerwaarde van je investeringsvastgoed.

Advies bij aankoop

Ook tijdens de aankoopfase staat Estero klaar voor al je vragen of twijfels. Je kan bij ons terecht voor financieel, fiscaal en technisch advies.

Verhuur en beheer van je investeringspand

Zorgeloos investeren, dat nemen we heel letterlijk. Ons voornaamste doel is om je volledig te ontzorgen. We zoeken voor jou naar een huurder en brengen alle bijhorende administratie, financiële en technische opvolging in orde.

Onze kennisbank

We delen graag onze expertise

Onze kennisbank
Contacteer ons

Een specifieke vraag?

Contacteer ons