Over ons

Specialist in beheer

Privaatbeheer is een complexe en daardoor tijdrovende materie. Specialisatie maakt het verschil. Daardoor beschikken wij over de troeven die een professioneel gevoerd technisch, administratief, financieel en juridisch beheer waarborgen.

Permanent bereikbaar

Altijd rechtstreeks contact met een medewerker van Estero. Niet wanneer wij vrij zijn, wel wanneer ù het nodig hebt.

Perfecte service

Een gigantisch probleem of een kleine vraag, elke melding krijgt van ons de professionele aandacht die ze verdient. En omdat voor u alleen het beste goed genoeg is, mikken we met onze dienstverlening alsmaar hoger.

Persoonlijke aandacht

Onze medewerkers zijn er persoonlijk voor u, dat merkt u en het maakt ons eigenlijk wel uniek. Uw problemen zijn de onze dus gaan we niet voor een algemene aanpak maar werken we op maat.

Communicatie & vertrouwen

U koopt bij ons geen krant, u vertrouwt ons uw vastgoed toe. Elke nieuwe relatie willen wij dan ook uitbouwen tot een duurzame band. Dat kan alleen met wederzijds vertrouwen. De basis daarvan is duidelijke, volledige communicatie. Van u naar ons toe, van ons naar u.

Alles wat bij het beheer van uw vastgoed komt kijken, nemen wij van u over. U plukt de vruchten, wij doen het werk.

Thomas De Pelsmacker

Zaakvoerder
Erkend vastgoedmakelaar – BIV 506.152

Na een opleiding vastgoed, vastgoedexpert en energiedeskundige en een met succes afgeronde BIV-stage deed ik heel wat werkervaring op als rechterhand van een gevestigd vastgoedmakelaar. Na diens pensionering moest ik mijn eigen weg in het vastgoed zoeken. Doordat ik toen te maken kreeg met het opvolgen van de administratieve paperassen van het vastgoed van mijn vader en dat van mijn familie, kwam ik snel tot het besef hoe groot de nood aan kwalitatief beheer is. Een flinke dosis ondernemerszin erbij, en Estero was geboren. Mond-tot-mondreclame doet de rest en intussen kozen heel wat eigenaars en investeerders voor het kwalitatief en professioneel beheer waar Estero voor staat.

Vastgoeddiensten

Estero heeft voor u een totaalpakket klaar: al het werk aan uw vastgoedbeheer nemen wij u uit handen.

Privaatbeheer

U kunt op beide oren slapen. Wij treden voor uw rekening op, alsof het voor onszelf was.

Rendement zonder zorgen

Dankzij onze goede zorgen haalt u een hoger rendement uit uw investering. Aangezien u zelf niks hoeft te doen, kunt u daar optimaal en zorgeloos van genieten.

Onze activiteiten
Wilt u ook het beheer van uw vastgoed in professionele handen geven?

Bel of mail ons met uw vragen, we helpen u graag verder!

Contacteer ons