Over ons

Specialist in beheer

Privaatbeheer is een ingewikkelde en tijdrovende taak waarbij specialisatie een noodzaak is. Op die manier maken wij ons sterk dat we een professioneel technisch, administratief, financieel en juridisch beheer kunnen waarborgen.

Altijd bereikbaar

Op elk moment bereikbaar zijn, niet via omwegen maar door rechtstreeks contact met één van de medewerkers van Estero.

Perfecte service

Elke melding, probleem en/of vraag krijgt bij ons op elk moment de nodige aandacht. Aan de hand van een professionele en kwalitatieve aanpak gaan we elke uitdaging aan en bieden we oplossingen en advies op maat.

Persoonlijke aandacht

Wat ons uniek maakt is onze persoonlijke aandacht voor u, het bieden van oplossingen afgestemd op uw situatie en onze drive om het altijd beter te willen doen.

Communicatie & vertrouwen

Uitstekende communicatie met elke eigenaar en inspelen op elke behoefte. Wij gaan ervan uit dat op basis van communicatie en wederzijds vertrouwen mooie zaken kunnen gerealiseerd worden. We streven bij elke nieuwe relatie naar de uitbouw van een langetermijnrelatie.

Werkelijk elk aspect verbonden aan het beheer van uw vastgoed zullen door ons overgenomen worden. U geniet, wij doen de rest.

Thomas De Pelsmacker

Zaakvoerder
Erkend vastgoedmakelaar – BIV 506.152

Na mijn opleiding vastgoed, vastgoedexpert en energiedeskundige en het succesvol afronden van mijn BIV stage, deed ik de nodige werkervaring op als rechterhand van een gevestigde vastgoedmakelaar. Bij het aantreden van zijn pensioengerechtigde leeftijd was het tijd om mijn eigen weg in het vastgoed te zoeken.

Zo kwam ik terecht in de opvolging van de administratieve paperassen van mijn vaders vastgoed, gevolgd door dat van mijn familie. Het besef kwam snel dat er nood is aan kwalitatief beheer, wat de geboorte van Estero betekende.

Dankzij mond-tot-mond reclame hebben ondertussen meerdere eigenaars en investeerders gekozen voor het kwalitatief en professioneel beheer waar Estero voor staat.

Vastgoeddiensten

Estero biedt u een totaalpakket aan waarbij elk aspect van het beheer op ons wordt genomen.

Privaatbeheer

U hoeft zich niets meer aan te trekken. Wij treden op in uw plaats en voor uw rekening.

Rendement zonder zorgen

U kan dankzij onze goede zorgen optimaal genieten van een zorgeloos en hoger rendement op uw investering.

Onze activiteiten
Wilt u ook uw vastgoedbeheer uit handen geven?

Contacteer ons voor al uw vragen, we helpen u graag verder!

Contacteer ons