Vastgoed verhuur van a tot z

Bij je huis of appartement verhuren, komt heel wat kijken. Dat beheer neemt Estero graag van je over. Je doet een beroep op onze expertise en geniet intussen zorgeloos van de opbrengsten van je vastgoed. Win-win.

Download onze whitepaper

Verhuur je appartement of woning

Bij vastgoedverhuur ga je op zoek naar een loyale en betrouwbare huurder. Alleen zo rendeert je investering optimaal en slaap je op beide oren. Daarom gaat Estero zeer grondig te werk wanneer we jouw pand op de huurmarkt aanbieden. Zelf hoef je niets meer te doen. Wij regelen elk aspect van de verhuur, tot in de puntjes.

Contacteer ons

Tijd en moeite besparen door ons

  • Een marktconforme huurprijs: je krijgt waar je recht op hebt
  • Een doorgedreven publiciteitscampagne
  • Kandidaat-huurders worden optimaal begeleid bij bezichtiging van de woning
  • Kandidaat-huurders worden grondig doorgelicht
  • Wij kiezen de best mogelijke huurder voor je pand
  • Een huurovereenkomst die 100% voldoet aan de meest recente wetgeving

Leg een correcte huurprijs vast

De huurprijs voor je huis of appartement staat in de huurovereenkomst. Maar hoe bepaal je die huurprijs? Estero helpt je daarbij. We kijken naar een aantal eigenschappen van je huurwoning en naar de ligging. Aan de hand daarvan en door onze kennis van de huurmarkt stellen we een correcte huurprijs voor.

Zekerheid met een stevig huurcontract

Zelf een huis verhuren met een standaardcontract van het internet, dat kan iedereen. Maar om problemen te vermijden is een goed onderbouwd huurcontract dat aan alle wettelijke bepalingen voldoet een absolute noodzaak. Om als verhuurder optimaal beschermd te zijn, laat je je verhuurdocumenten beter opstellen door vakmensen. Zoals Estero.

Nauwkeurige plaatsbeschrijving zonder discussies

Zonder een gedetailleerde plaatsbeschrijving van je huis of appartement heb je geen been om op te staan. Je kan dan niet aantonen welke schade of wijzigingen door je huurder zijn aangebracht. Estero kent de aandachtspunten en helpt je bij met het opstellen van een nauwkeurige plaatsbeschrijving.

Een correct EPC voor verhuur

Wie een pand wil verhuren moet een energieprestatiecertificaat (EPC) hebben. Zo weet de huurder hoe energiezuinig de woning is. Een EPC wordt opgemaakt door een energiedeskundige. En die heeft Estero in huis.

Onze kennisbank

We delen graag onze expertise

Onze kennisbank
Contacteer ons

Een specifieke vraag?

Contacteer ons