Verhuren

Ik verhuis naar het buitenland, wat nu?

Je krijgt een unieke kans op het werk om een nieuwe markt te veroveren in het buitenland of je droomt al jaren van een leven in het buitenland. Maar wat met je woning of appartement waarvan je eigenaar bent?

Ik verhuis naar het buitenland, wat nu?

Mijn huidige woning verhuren, een goede keuze?

Het verhuren van je woning is veruit de beste en meest veilige oplossing. Na je buitenlandse ervaring kan je op die manier eenvoudig terugkeren naar je eigen stek. Daarbovenop kan je tijdens je vertrek nog eens genieten van de extra huurinkomsten die je ontvangt.

Een woonst verhuren vanop afstand is echter niet zo eenvoudig. Wat als de huurder niet betaalt? Wat als er een lek ontstaat in de leidingen? Wat als de huurprijs moet geïndexeerd worden? Eenvoudig, kies voor een rentmeester en vertrek zorgeloos op avontuur.

Met Estero als privaat vastgoedbeheerder is je woning of appartement in goede handen en verhuur je vanop afstand zonder zorgen. Als rentmeester nemen we jouw taken als verhuurder van je over, met het enige verschil dat jij nog steeds de huurinkomsten geniet. Zo laten wij eventuele schades herstellen, gaan we op zoek naar een betrouwbare huurder en houden we een oogje in het zeil, innen we huurgelden en zoveel meer.

Een permanente verhuis naar het buitenland

Je verhuist permanent naar het buitenland, maar wilt toch graag jouw eigendom in bezit houden en besluit daarom jouw woning of appartement te verhuren. Het verhuren van een woning is financieel interessant door de maandelijkse huurinkomsten. De huur ligt vaak hoger dan je afbetaling aan de bank, zodat je een soort van winst maakt.

Om een optimaal beheer van jouw woning of appartement te verzekeren, stel je een rentmeester aan om alles nauwgezet op te volgen. Estero als rentmeester zorgt voor een goed beheer van jouw woning of appartement, terwijl jij in het buitenland kan genieten van de maandelijkse huurinkomsten.

Zonder zorgen naar het buitenland vertrekken, is duidelijk geen probleem als je kiest voor een rentmeester. Zowel op lange als op korte termijn volgt Estero alles tot in detail op en geniet jij van extra inkomsten. Jouw woning of appartement in portefeuille houden en intussen verhuren tijdens jouw buitenlandse ervaring, blijft een interessante keuze.

Op zoek naar een privaat beheerder voor jouw vastgoed of heb je nog vragen? Kom gerust eens langs of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies van onze experten.

Onze kennisbank

We delen graag onze expertise

Onze kennisbank
Contacteer ons

Een specifieke vraag?

Contacteer ons