Project VLAS in Waregem

Nieuwbouwappartementen in Waregem te huur

Reserveer jouw bezoekmoment

Droom je ervan om in een prachtig huurappartement te wonen dat uitkijkt op een groenzone? We nodigen je graag uit om de kwaliteit en schoonheid van het project Vlas te ervaren tijdens één van onze bezoekdagen. Ontdek je nieuwe thuis en laat je betoveren door de moderne architectuur en de groene omgeving.

Woonruimtes voor elke levensstijl

In project Vlas willen we dat iedereen zich thuis voelt. Daarom bieden we een breed scala aan appartementen, geschikt voor verschillende gezinssamenstellingen en levensstijlen. Of je nu een appartement met één, twee of drie slaapkamers zoekt, bij Vlas vind je sowieso de ideale woonruimte.

Registreer je voor de kijkdag

Waarom kiezen voor VLAS Waregem?

Kwalitatief en hedendaags

De appartementen van Vlas zijn stuk voor stuk kwalitatief afgewerkt en voorzien van vloerverwarming. Bovendien geniet je van de voordelen van duurzaamheid, aangezien alle appartementen uitgerust zijn met zonnepanelen. Alle appartementen voldoen bovendien aan de BEN-normen, wat wil zeggen dat ze een E-peil hebben van E30 en lager. Goed voor een lage energiefactuur dus! Het unieke karakter van dit project wordt versterkt door de hedendaagse architectuur.

Rustig en groen

De bomen die er al jarenlang staan vormen een groene oase naast de appartementen. Deze groenzone is zonder twijfel een grote troef van Vlas. Je kan er genieten van wat rust of een praatje maken met de buren. Naast dit gemeenschappelijke groen heeft elk appartement ook een eigen tuin of terras.

Vlotte bereikbaarheid

De naam ‘Vlas’ houdt de herinnering aan de vroegere weverij en het textielverleden van de site levend. Alhoewel Vlas vlot bereikbaar is met de auto, blijft die auto in het binnengebied uit het zicht. Dit dankzij de ondergrondse parking waar je vlot inrijdt via de Westerlaan, de ring rond Waregem. Laat je wagen gerust thuis als je naar het centrum gaat, want te voet of met de fiets ben je er zo. Je woont op minder dan 1 km van de levendige markt.

Luxe en comfort, elk detail telt

Molendreef
Molendreef
Molendreef
Molendreef
Molendreef
Molendreef
Molendreef
Molendreef

Vind je droomappartement
vanaf € 770 per maand

  • 1-slaapkamerappartement: € 770 per maand
  • 2-slaapkamerappartement: € 850 per maand
  • 3-slaapkamerappartement: € 910 per maand

Met huurprijzen variërend van € 770 voor éénslaapkamerappartementen tot € 910 voor drieslaapkamerappartementen, reiken wij veel opties aan die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

*Let op: de huurprijzen zijn exclusief gemeenschappelijke kosten en binnenstaanplaats voor auto.

Ligging

Adres: Westerlaan, 8790 Waregem

Met de E17 op 2,5 km afstand van project Vlas heb je een vlotte verbinding naar de steden Kortrijk en Gent. Bovendien woon je vlakbij het station van Waregem (op 500m) en bevindt de levendige markt zich op amper 1km. Er zijn ook meerdere bushaltes in de directe omgeving. De dichtstbijzijnde bushalte heet niet voor niets ‘Waregem Scholen Westerlaan’, want er is een divers aanbod aan scholen in de buurt. Ook Waregem Expo, het zwembad, bakkers en slagers, supermarkten, … vind je vlakbij.

Reserveer jouw bezoekmoment

Kom project VLAS Waregem ontdekken tijdens één van onze kijkdagen. Vul onderstaand formulier in om je bezoekmoment vast te leggen en we houden je op de hoogte van verdere details. Ervaar de luxe, het comfort en de schoonheid van je toekomstige thuis in Waregem.

Reserveer jouw bezoekmoment
Onze kennisbank

We delen graag onze expertise

Onze kennisbank
Contacteer ons

Een specifieke vraag?

Contacteer ons