Project Molendreef

Nieuwbouwappartementen in Sint-Niklaas te huur.

Reserveer jouw bezoekmoment

Droom je ervan om in een prachtig huurappartement te wonen dat uitkijkt op een groenzone? We nodigen je graag uit om de kwaliteit en schoonheid van het project Molendreef te ervaren tijdens één van onze bezoekdagen. Ontdek je nieuwe thuis en laat je betoveren door de moderne architectuur en de groene omgeving.

Woonruimtes voor elke levensstijl

In project Molendreef willen we dat iedereen zich thuis voelt. Daarom bieden we een breed scala aan appartementen, geschikt voor verschillende gezinssamenstellingen en levensstijlen. Of je nu een studio, een appartement met één, twee of drie slaapkamers zoekt, bij Molendreef vind je sowieso de ideale woonruimte.

Registreer je voor de kijkdag

Waarom kiezen voor Molendreef?

Kwalitatief en hedendaags

De appartementen van Molendreef zijn stuk voor stuk kwalitatief afgewerkt en voorzien van vloerverwarming. Bovendien geniet je van de voordelen van duurzaamheid, aangezien alle appartementen uitgerust zijn met drie zonnepanelen. Het unieke karakter van dit project wordt versterkt door de hedendaagse architectuur.

Rustig en groen

Molendreef is omgeven door groen en biedt een oase van rust in het bruisende Sint-Niklaas. Je kan er ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op de groenzone, terwijl je toch alle gemakken van de stad binnen handbereik hebt.

Autoluw en veilig

Het project is ook autoluw en veilig, met ruimte voor deelauto’s om in te spelen op de laatste mobiliteitstrends.

Luxe en comfort, elk detail telt

Molendreef
Molendreef
Molendreef
Molendreef
Molendreef
Molendreef
Molendreef

Vind je droomappartement
vanaf €635 per maand

  • Studio’s: €635 per maand
  • 1-slaapkamerappartement: €745 per maand
  • 2-slaapkamerappartement: €835 per maand
  • 3-slaapkamerappartement: €900 per maand

Met huurprijzen variërend van €635 voor studio's tot €900 voor drieslaapkamerappartementen, reiken wij veel opties aan die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

*Let op: de huurprijzen zijn exclusief gemeenschappelijke kosten, binnenstaanplaats voor auto en bijdrage voor zonnepanelen.

Reserveer jouw bezoekmoment

Mis de kans niet om Molendreef te ontdekken tijdens onze eerste kijkdag op zaterdag 3 juni van 10u tot 12u. Vul onderstaand formulier in om je bezoekmoment vast te leggen en we houden je op de hoogte van verdere details. Ervaar de luxe, het comfort en de schoonheid van je toekomstige thuis in Sint-Niklaas.

Reserveer jouw bezoekmoment
Onze kennisbank

We delen graag onze expertise

Onze kennisbank
Contacteer ons

Een specifieke vraag?

Contacteer ons