Investeren in vastgoed zonder zorgen

Overweegt u om te investeren in vastgoed maar heeft u weinig tijd of kennis van hoe u hiermee start of wenst u gewoonweg een betrouwbare partner die u begeleidt en ondersteunt?

Investeren in vastgoed gaat dikwijls gepaard met veel vragen

Hoeveel budget dien ik te voorzien voor de aankoop van mijn investeringsvastgoed? Op hoeveel rendement mag ik rekenen? Ga ik overspoeld worden met zorgen? Estero staat u bij met raad en daad gedurende het volledige proces.

Het is ons doel u maximaal te adviseren en te begeleiden naar een betrouwbare vastgoedinvestering dat u een maximaal rendement en een mooie meerwaarde opbrengt.

Analyse van uw verwachtingen, wensen en mogelijkheden

Samen met u stellen wij een investeringsprofiel op waarbij er een duidelijk beeld geschetst wordt van uw wensen, verwachtingen en mogelijkheden.

Uw investeringspand op maat

Aan de hand van uw persoonlijke investeringsanalyse, gaan wij op zoek naar het juiste investeringspand. Hierbij houden wij rekening met alle parameters nodig voor het realiseren van een maximaal rendement en toekomstige meerwaarde.

Advies bij aankoop

Ook tijdens de aankoopfase staan wij u bij voor al uw vragen of bedenkingen. Zowel voor financieel, fiscaal als technisch advies kunt u bij ons terecht.

Verhuur en beheer van uw investeringspand

Zorgeloos investeren, dat nemen we heel letterlijk. Ons voornaamste doel is om u volledig te ontzorgen. Wij gaan voor u op zoek naar een huurder en brengen alle bijhorende administratie, financiële en technische opvolging voor u in orde.

Onze kennisbank

We delen graag onze expertise

Onze kennisbank
Contacteer ons

Een specifieke vraag?

Contacteer ons